Veelgestelde vragen Afzetcontainers


Is een vergunning voor plaatsen van de container noodzakelijk?

Wanneer u de bouwcontainer op uw eigen terrein plaatst, is geen vergunning nodig. Voor het tijdelijk plaatsen van een bouwcontainer op de openbare weg heeft u in sommige gemeenten wel een vergunning nodig. Voor meer informatie kunt contact opnemen met uw gemeente.


Hoe moet ik betalen?

Containers kunt u contant betalen aan de chauffeur of vooraf middels een factuur.


Wanneer wordt de container bezorgd?

Het bezorgen van de container gaat in overleg. In principe geldt: voor 12.00 besteld kan vandaag worden bezorgd, na 12.00 de volgende dag. Eventueel kunnen we de container ook op zaterdag of s’ avonds plaatsen.


Moet er iemand aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Indien de container al betaald is en de locatie duidelijk bekend is, is het niet nodig aanwezig te zijn. Het is wel aan te bevelen telefonisch bereikbaar te zijn.


Wanneer wordt de container opgehaald?

Het ophalen van de container gaat in overleg. U kunt telefonisch of per mail de opdracht doorgeven . U mag de container 7 dagen laten staan zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden bracht. Na 7 dagen zal huur worden berekend.


Wat is jullie verzorgingsgebied?

Ons verzorgingsgebied is: Rotterdam oost, Rotterdam noord, Rotterdam west, Rotterdam zuid, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Bergschenhoek, Berkel, Bleiswijk.


Kan de container ook buiten kantooruren geplaatst worden?

Na overleg is dat mogelijk!


Kan de container ook op zaterdag of in de avond worden geplaatst?

Na overleg is dat mogelijk!


Hoe moet ik de container beladen

Om veiligheidsredenen mag de inhoud van de bouwcontainer niet meer dan 20 cm boven de rand uitkomen. Bovendien moet de container goed geladen zijn, zodat er niets uit kan vallen wanneer de container vervoerd wordt. Is dit niet het geval, dan hebben wij het recht om de afvoer van de container te weigeren. Eventuele schades en/of boetes als gevolg van verkeerd en/of te zwaar laden van de bouwcontainer zullen aan u worden doorberekend.
Indien u de bouwcontainer op de stoep of oprit geplaatst wilt hebben, dan gebeurt dit op uw risico. De eventuele ontstane schade aan stoep en/of oprit kan op geen enkele manier op de opdrachtnemer worden verhaald.

Wanneer de afvalstroom niet voldoet aan de aanlevereisen die gelden voor de door u aangegeven in te zamelen afvalstroom, dan hebben wij het recht om de afvoer/lediging van de container te weigeren. Eventuele schades en/of boetes ontstaan doordat de afvalstroom niet voldoet aan onderstaande aanlevereisen, zullen aan u worden doorberekend. 
Voorts zijn op alle transacties onze algemene voorwaarden van toepassing.


Wat mag in de container?

Zie onze productbladen op de site, hierop staat precies waar de afvalstroom uit mag bestaan. Houdt er wel rekening mee dat onjuiste afvalstoffen in de container, extra kosten met zich meebrengen.


Mag de container worden verplaatst

Nee, de container moet blijven staan op de plaats waar onze chauffeur de container heeft geplaatst.


Kan het leveren van de container geannuleerd worden?

De opdracht kan tot 24 uur voor de leveringsdag kosteloos geannuleerd worden. Na 24 uur wordt er € 25,00 aan annuleringskosten in rekening gebracht. Indien de container reeds is geplaatst wordt er € 80,00 transportkosten in rekening gebracht.


Staat uw vraag hier niet tussen?
U kunt ons altijd bellen op 010 - 260 22 32 of mailen »