Over ons


Steehouwer ContainerService biedt afvalcontainers op maat voor een effici√ęnte inzameling van uw afval en staan garant voor een milieuvriendelijke verwerking van het ingezamelde afval. Wij zijn een flexibele organisatie met oog voor de klant, en hanteren het motto ‚Äúafspraak is afspraak‚ÄĚ

Afzetcontainers
Voor het plaatsen van pers en afzetcontainers kunt u bij ons terecht. U kunt 3m3 containers, 6m3 containers en 10m3 containers bestellen voor de afvoer van tuinafval, grofvuil, bouw en sloopafval, hout, schoon puin, grond/aarde. Een prima service en de goedkoopste afvalcontainers. Wij plaatsen, op afspraak, ook s ’avonds en in het weekend.

Bezorggebied
Rotterdam noord, Rottterdam zuid, Ommoord, Zevenkamp, Oosterflank, Prinsenland, Prins Alexanderpolder, Nesselande, Kralingseveer, Kralingen, Hillegersberg, Terbregge, Blijdorp, Schiebroek, Overschie, Crooswijk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan den Lek, Oudekerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek, Pijnacker, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Hendrik ido ambacht, Alblasserdam, Delft.

Rolcontainers
Voor het inzamelen en afvoeren van afval bij bedrijven wordt vaak een rolcontainer geplaatst. Het type rolcontainer is afhankelijk van diverse factoren. Zo is het van belang om te weten wat de wekelijks aangeboden hoeveelheid afval is en of de rolcontainer binnen of buiten komt te staan. Aan de hand van die gegevens kunnen we dan bepalen welke inhoudsmaat de rolcontainer moet hebben en wat de ledigingfrequentie moet zijn. Een bezoek van een van onze adviseurs kan hier duidelijkheid in brengen.

Seizoenscontracten
Bij bedrijven in bepaalde sectoren komt het voor dat er sprake is van een verhoogd aanbod van bedrijfsafval in de zomermaanden, te denken valt aan strandpaviljoens, campings en zwembaden et cetera. Wanneer dit ook bij uw organisatie het geval is dan kunnen wij u voorzien van een contract waarbij we flexibel omgaan met de ledigingfrequentie. In de zomer bijvoorbeeld dagelijks ledigen en in de winter ledigingen op afroep.

Ook voor scholen gedurende de schoolvakanties en bij sportclubs gedurende de zomerstop kunnen wij de ledigingfrequentie aanpassen aan de wensen van de klant. We komen dan vooraf het aantal ledigingen per jaar overeen en maken uw container alleen leeg in de overeengekomen weken.

Trefwoorden
Container, containers, budgetcontainer, bouwcontainer, puincontainer, puinbak, puinruimen, afvalcontainer, vuilcontainer, afvalbak, bouwbakkie, afzetcontainer, huren, bestellen, afvoeren, goedkoopste, goedkope, goedkoop, voordelige, particulier, prijs, verbouwingsafval, beton, stenen, puin, bouwafval, sloopafval, tuintegels, houtafval, takken, groenafval, inboedel, meubels, huisraad.      Telefoon: 010 - 260 22 32
      Mobiel: 06 - 52 73 1400

Waarom?

 

Concurrerende tarieven
7 dagen in de week dienstverlening mogelijk
Afspraak is afspraak
Aanvraag ontheffing bedrijfsreini­gingsrecht wordt door ons verzorgd
Aanbiedingen op maat
Opzegging bij uw huidige inzame­laar wordt door ons verzorgd
Hoog service niveau
Contracten tussentijds kosteloos aan te passen